Draag jij jouw ziekenhuis en de zorg in jouw regio een warm hart toe? Steun ons door donateur te worden van de Vriendenstichting van jouw keuze.

Donaties komen voor in verschillende vormen. Financieel door een structurele of eenmalige gift, in praktische zin door hulp van je bedrijf of vrijwillige inzet, maar ook door ons als goed doel op te nemen in je testament.  Voor alle donaties die binnenkomen zijn wij erg dankbaar.

Help jij ons nog meer projecten mogelijk te maken? Mooie voorbeelden vind je op deze website of bij de Vriendenstichtingen zelf.

Sprekers

Arjen van Ketel over Nalaten aan een ziekenhuis

 

Mensen die een goed doel in hun testament benoemen, kiezen het meest voor de sector gezondheid. Nalaten kan ook aan een ziekenhuis. Waar moet een schenker aan denken? En hoe kan een ziekenhuis begunstiging op een passende manier stimuleren?

Arjen van Ketel auteur van ‘Handboek Nalatenschappen’ en dé specialist op dit gebied, deelt zijn gedachten over hoe een begunstiger tot een besluit kan komen en hoe een ziekenhuis daar bij kan helpen. Hij gaat in gesprek met Rianne Smalbrugge-Ligtenberg over haar ervaringen rond werving van nalatenschappen voor MST.

Datum: 8 september 2022
Tijd: 10:00 – 11:00

Schrijf je hier in!

Lizzy Kreeftmeijer van Kentaa over online fondsenwerving

 

Online fondsen werven is niet eenvoudig. Hoe kan elke organisatie, groot of klein, gemakkelijk geld inzamelen om de doelstellingen waar te maken? Van een crowdfunding-campagne , een fondsenwervend evenement of de vraag aan je achterban om in actie te komen. Lizzy Kreeftmeijer vertelt graag over haar ervaring op het gebied van online fondsenwerving via het Kentaa platform. Het interview met Kitty zal in de Zorgvriendenweek op deze website worden gezet.

Ben je na het zien van de video enthousiast en/of heb je vragen? Klik dan hier.

Bekijk hier het interview